• +389 (0)2 2520 730
  • info@plimont.com.mk

ПЛИМОНТ

Awesome Image

ЗА НАС

Плимонт е компанија која опстојува на македонскот пазар веќе цели 20 години. Основната дејност е вградување на автогасни уреди во моторни возила. Во моментов Плимонт функционира со два сервисни центри во Скопје, во населба Ченто и во населба Аеродром, кои се целосно опремени за вградување и сервисни интеренции на автогасните уреди, со професионален тим со долго годишно искуство.
Благодарение на соработката со повеќе производители на автогасна опрема, Плимонт ја обезбедува целата палета на производи кои се употребуваат за конверзија на возилата на автогасен погон, како и обука и поддршка на сервисите кои вградуваат автогасни уреди. Посебно би ја истакнале долгогодишната соработка со италијанскиот производител Landirenzo, кој е најголем производител на автогасни уреди и опрема во светски рамки. Во нашата понуда се и брендовите AC Stag, Lovato, Tomasetto, MED, AEB, Valtek, Rail, Parker, Faro, Gaselli, V-Lube, и автогасни резервоари TV-GAS и Atiker..
Голем дел од активностите на Плимонт се поврзани со поддршка на корисниците на автогасни системи, како што е тековно одржување, дијагностика и отстранување на дефекти, како и стручни информации и совети за возилата на автогасен погон.

Customer SignatureCustomer Signature

СЛЕДЕТЕ НЕ

Mob: +389 (0)2 2520 730

Email: info@plimont.mk