• +389 (0)2 2520 730
  • info@plimont.com.mk
30
Jun

Landirenzo ТНГ Системите од страна на италијанската DGM се надградени со нови Хомологации за  ЕУРО 6  D-TEMP возилата, остварувајќи ги барањата од новиот WLTP стандард. WLTP е најновиот и најстрог стандард за емисија на издувни гасови кој  во моментот е во употреба, и истиот е усвоен од сите главни производители на автомобили.

 

Оваа надградба ќе овозможи конверзија на повеќето нови возила на пазарот, со опсег на моќност од 12,6 до 39,1 kW по цилиндар. За возилата кои ги исполнуваат претходните Еуро 5 и Еуро 6 стандарди, останува валиден опсегот на моќност помеѓу 9 и 53,2 kW по цилиндар..