• +389 (0)2 2520 730
  • info@plimont.com.mk
22
Oct

Гасни инсталации

Гасни инсталации за 3-4 и 5-6-8 цилинрични автомобили

Read More
22
Oct

Гасни инсталации за директно вбризгување

Гасни инсталации за автомобили со директно вбризгување: GDI, FSI, TFSI, TSI, TCE

Read More
22
Oct

Едноставни гасни инсталации

Гасни инсталации со блендер и испарувач (вакуумни и електрични)

Read More
22
Oct

Други производи

Акумулатори за течни гасови за полнење, уреди за вентили за масло и емулатори и напредни процесори

Read More