• +389 (0)2 2520 730
  • info@plimont.com.mk
30
Jun

Редовни интервали за одржување на автогасниот систем

Редовното одржување на автогасните уреди вклучува: -На  2.000 км од вградување на автогасниот уред -прв контролен сервис -На секои 20,000 км -контролен сервис и замена на филтер за гасна фаза. -На секои 40,000 км -контролен сервис и замена на филтер за течна фаза.

Read More
08
Aug

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!

Read More