• +389 (0)2 2520 730
  • info@plimont.com.mk
18
Oct

ZERO UPSELLING

You can see servicing cost upfront our Service Calculator. Only additional.

Read More
18
Oct

FREE PICKUP & DROP

You can avail our free pickup & drop so that you can just sit & relax.

Read More
18
Oct

FRIENDLY & HELPFULL TEAM

We are a friendly & helpful professional group of people in autocare.

Read More
18
Oct

Доверба и квалитет

Со LPG или CNG системите вашиот живот е подобар! Се намалуваат трошоците за гориво.

Read More
18
Oct

Квалитетни делови

Гаранцијата на плинските системи е во времетраење од 2 години, без ограничување на поминати километри во гарантниот рок.

Read More
18
Oct

100% Сигурност

100% сигурност во работата и плинските системи

Read More