• +389 (0)2 2520 730
  • info@plimont.com.mk
30
Jun

Нови Хомологации за ЛАНДИРЕНЗО системите

Landirenzo ТНГ Системите од страна на италијанската DGM се надградени со нови Хомологации за  ЕУРО 6  D-TEMP возилата, остварувајќи ги барањата од новиот WLTP стандард. WLTP е најновиот и најстрог стандард за емисија на издувни гасови кој  во моментот е во употреба, и истиот е усвоен од сите главни производители на автомобили.   Оваа надградба

Read More
30
Jun

ЛАНДИРЕНЗО ЕВО ОБД

Landirenzo EVO OBD го извлекува максимумот од моторот и на LPG погон. Новиот Автогасен систем на Landirenzo, EVO OBD ги оптимизира возните карактеристики, заштедата, безбедното возење, цената за инсталирање и враќањето на инвестицијата. Основната цена на Landirenzo EVO OBD системот изнесува 39.360 денари Дизајниран е да ги задоволи барањата на најсовремените Euro-5 и Euro-6 бензиски

Read More
15
Oct

Редовни интервали за одржување на автогасниот систем

Редовното одржување на автогасните уреди вклучува: -На  2.000 км од вградување на автогасниот уред -прв контролен сервис -На секои 20,000 км -контролен сервис и замена на филтер за гасна фаза. -На секои 40,000 км -контролен сервис и замена на филтер за течна фаза.

Read More
15
Oct

Гаранција на автогасни системи

За автогасните системи од својата програма, Плимонт во соработка со производителите обезбедува гарантен рок во траење од една до три години (во зависност од моделот) Гаранцијата ги опфаќа сите компоненти на автогасниот систем.

Read More
15
Oct

Автогасен систем: Emmegas Simple

Emmegas автогасните системи – врвна италијанска автогасна технологија по исклучително пристапна цена и ниски трошоци за одржување. Emmegas автогасните системи се проектирани, произведени и тестирани во Италија. Наменети се за возила со MPI мотори од поново, но и од постаро производство. Emmegas е дел од Landi Group – најголемиот светски производител на автогасна опрема. Emmegas

Read More